maanantai 28. joulukuuta 2009

so let's get started, almost

Noniin. Koska kukaan muu ei ole saanut tänne mitään rykäistyä niin tunnen joukon saamattomimpana ihmisenä velvollisuudekseni vähän pölistä. Jotain tekemistä saattaa olla myös sillä kuinka paljon mua henkilökohtaisesti riepoo blogit jotka roikkuu täällä ilman mitään tekstejä.

Homman nimihän on ettei tämä blogi täällä ihan turhaan vie tilaa, vaan noin marraskuussa 2010 tänne alkaa satunnaiseen tahtiin ilmestyä päivityksiä meidän kaveriporukalta milloin missäkin paikoissa päin maailmaa milloin missäkin olosuhteissa. Toivottavasti hyvissä (koskee sekä paikkoja että olosuhteita) ja kuvien kera.

Alkutalvesta on tarkoitus suunnata kohti suurta tuntematonta Aasiaa. Sieltä alkaa suuri maailmakiertue 2010-2011. Keikkoja heitetään mm. eri puolilla Thaimaata, Indonesiaa, Asutraliaa ja mitä lie. Ainakin luulisin, itsehän en ole näistä asioista ihan perillä perus luontoani mukaillen.. Kaikkialle lämpimään ja mieluiten paratiisiin nyt kuitenkin. Vyölaukkuun pakataan hammasharja ja monikäyttöhuivi, voin jo melkein nähdä itseni sandaalit jalassa ja arskat silmillä loskaisella HelsinkiVantaalla. Mahdollisesti parit rahoittavat napsineena sillä satun kärsimään aika pahasta lentopelosta. Muun muassa tätä vikaa tulen lääkitsemään en vielä tiedä millä. Ainakin noilla pitkillä lennoilla?

Jokatapauksessa tässä oli pointtina se et pysykäähän housuissanne kyllä tää tästä vielä elävöityy.

Peace out!

1 kommentti: