sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Terveiseni Koh Taolta

Heipsis!
Valitettavasti toi muistitikkuinen unohtui poydalle,joten en kuvia voi laittaa tallakertaa mutta naita kuulumisia muutamalla sanasella aattelin paivittaa:D
Koh Tao on todella kaunis paikka, aika samablainen kuin Koh Samet MUTTA, ei jumputtavaa bilemusaa TAYSILLA aamu 4 asti, (tosin loytyy kylla hiljaisempaakin seutua) kuitenkin oli meluisampi turistien tayteisempi! Varsinki ruoottalaisia ja paikallisia britteja ymm, ja vahan sellane bilepaikka. Mika ei sinaansa ole huono asia, mut siela se oli vahan niiku aamusta iltaan jump jump jump... Taalla on hyvaa ruokaa ja mukavia tarjoilijoita, osa puhuu vahan myos hitusen suomea:) ja yhelle opetettiin uusia sanoja mm jalkiruoka (oli tarjoilija). Paljon suomalaisia joka on possitiivinen asia, kerranki esim, ruottalaisia ja venalaisia on vahemman:) Hyva suomi!
Suloisia kissanpentuja havaittu, yhella ontu takajalka ja oli mustavalkoinen raukka pieni porriainen voisin adoptoida sen sniffin.. :) Jhonny on sukelluskurssilla, vimppa paiva ja loppukoe tanaan , se on kylla melkone sammakko rapsylat jalassa. Nahny jotai koralleja ja varikkaita kaloja ja merivuokkaja senkin pahus:)
Tanaan ohjelmassa syomista parintunnin sisaan oil massage, makoilua, :):):) Aikaisemmin ollaan syoty tunnin mittainen aamiainen seka uitu otettu arskaa seka haettu uutuus dovesuklaapatukkaa kaupasta pepsinkera ja nyt istun koneella:):)(:):):):)(:)
Palaillaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti