sunnuntai 31. lokakuuta 2010

3 yötä matkaan on!

Huomenna starttaa auto kohti Tamperetta ja siten se on menoa. Siinä sitä sitte istutaan autossa ja perillä huomataan että passi jäi. Ei vaan, kaikki on pakattu ja kavereitten osotteet otettu ylös jotta postia voi lähettää.

Nyt vasta tajuaakin kuinka paljon alkuvalmisteluita tää on vaatinut. Lääkkeet ja rokotukset, uribagin hankkiminen, liput ja muutot, töissä raataminen ja vähäiset yöunet, laskujen makselu, porukoille skypen opettaminen, nettitunnuksien kopsaaminen ja oman nettipankin opettaminen, tavaroitten pakkaaminen ja purkaaminen ja vielä kerran pakkaaminen ja viimetingan shoppailu ha hermoilu. Eikä tässä oo kaikki, vaan hieman tiivistettynä vain. Mutta se kaikki on tämän arvoista!

Lento lähtee keskiviikkona 16.50 ja kestää 9h 45min. Eniten mietityttää että miten jaksaa istua paikoillaan niin kauan. Yhtäänhän ei oo mietityttäny ne tulvat ja tsunamit tai tulivuoren purkautuminen tai taifuunit. Ehei. Se että onkohan siellä vessapaperia olemassakaan ja osaako sitä ruikkia reikään lattiassa. Kohtahan tuo nähään, viimeistään vaatteiden puhtaus kertoo sen. :D

En jaksa oottaa enää yhtään!

P.S Missä on meijän muut bloggaajat?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti