lauantai 16. lokakuuta 2010

Tule jo, oi marraskuu!

Päässäni on soinut pari päivää Lady Gagan So happy I could die. Siltä se myös tuntuu, unelmani (ainakin osa siitä) toteutuu vuosien jälkeen! Siitä taitaa tulla mun reissun teemabiisi.

Matkakuume on ihan järjetön tällä hetkellä. En malttaisi enää millään odottaa ens kuun kolmatta päivää, mutta kyllä se tästä.

Olenkin nyt tässä ihan urakalla sitten sairastellut ennen reissua. Ensin olin kuumeessa ja pienessä nuhassa, sitten leukaluuni kipeytyivät että hyvä kun pystyin puhumaan. Keskiviikkona sain taas saikkua kun poskiontelot olivat turvonneet. Onneksi Duact auttoi. Nyt sitten vihottelee tuo jalka joka on jo useamman vuoden ollut kummallinen ja jonka vuoksi sain lähetteen röntgeniinkin keväällä, mutta en mennyt. Olinpas tyhmä. Pitää vain toivoa että se menee ohi ennen reissua.

Ennen reissua täytyy hoitaa vielä muutama asia:
-äitin synttärilahja ja juhlinta
-malarialääkkeitten haku apteekista
-loput rokotukset
-Ollin muutto
-Tampereella käynti
-pakkaaminen

Tykkän siitä, että reissuporukkamme on sen verran lunkia tyyppiä, että ei paljon olla suunniteltu tulevia kuukausia. Oikeastaan tiedetään vain, että mennään saarille ja Laosiin kun viisumi päättyy. Ja sitten mennään takasin Thaimaahan. Niin ja onhan meillä se luksushotellikin varattu Pattayalta, jonne ei kyllä oltaisi muuten menty jollai oltaisi Elinan veljen kautta sitä saatu. Tiedetään ainakin, että marraskuun lopulla päästään suihkuun. :D IHANAA!

17 päivää Suomessa vielä, sitten se on menoa!!!!!!!!!!!

2 kommenttia:

  1. Jee! Kivaa, että teillä on tämmöinen :). Rupean seurailemaan ahkerasti ja kateellisuudesta vihreänä lueskelen teidän paratiisijuttuja samalla kun itse suunnittelen tarpomista loskassa yliopistolle ranskan tunneille :D. Toivottavasti matkastanne tulee lystikäs ettekä sairastu tai joudu ryöstetyksi!

    VastaaPoista
  2. Tätä toivon myös ma. :) Pietääs yhteyttä muolimalla myös!

    VastaaPoista