lauantai 30. kesäkuuta 2012

Matkakuume nousee

Ajattelin että lukaisempas tätä meijän blogia tässä yövuoron kuluksi, mutta ihan oman mielenterveyteni vuoksi en sitä kuitenkaan tee. Kyyneleet kirvelivät silmiä jo pelkästään siitä kun Iida tuossa pari päivää sitten kertoi lukeneensa matkablogia, jossa tyypi olivat olleet Koh Taolla, joten luulenpa vuodattavani kyyneliä vielä aamulla jos sen virheen teen että blogiamme tässä vielä selaisin.

Uusi reissu on suunnitteilla, on ollut jo kauan mutta päätin sen ihan tännekin ilmoittaa että on ainakin pakko sitten lähteä. Ennen sitä menemme Ollin kera Barcelonaan ja Lontooseenkin pitäisi tyttöjen kera ehtiä syyskuussa.

Uuden Aasiaan suuntautuvan reissun ajankohdasta ollaan keskusteltu ja se olisi tammikuussa Herran vuonna 2013 ja kestäisi taas sen verran kun kestää. Mutta ketä reissulle lähtee ja kuinka pitkäksi aikaa, se on arvoitus. Allekirjoittanut on aivan 100% messissä, ellei jotain kuolemantautia saa. Ja ellei pahimmassa tapauksessa rahat ehdi loppua ennen kuin matkaan edes päästään. Iida on ymmärtääkseni koko <3:stään mukana, samoin Olli, mutta kuinkas on tuo Helsingin kaksikon laita?

Muutama ystävä on myös väläytellyt kiinnostustaan reissua kohtaan, edes viikon-kahden verran ja se kuulostaa aivan mahtavalta. Olisi ihan todella toivottavaa että meitä tulisi joku moikkailemaan pitkin kevättä! :)

 Tähän loppuun lisään kuvan josta tulee monen monta muistoa mieleen. Olkaa hyvät!

 -Anniina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti