tiistai 2. lokakuuta 2012

London called. Again.


Jottei totuus pääisi unohtumaan, niin pakkohan tänne on raportoida myös Lontoon matkastamme. Onhan tämä kuitenkin matkablogi. :)

Reissuun lähdin itseni lisäksi kahden muun tämän blogin kirjoittajatyttösen kanssa, sekä parin muun ystävän kera. Päätös Lontooseen lähdöstä tehtiin elokuussa aika pikavauhtia ja liputkin taidettiin ostaa seuraavana päivänä päätöksenteosta. Ryanairilla oli niin hieno tarjous, että eihän sitä voinut jättää käyttämättä: Turusta Lontoon Stanstedille ja takaisin maksoi 22€! Not bad. Tokihan päälle tuli kaikenlaisia lisämaksuja mutta halavalla päästiin. Se olikin sitten se reissun halvin osuus.

Yövyimme Notting Hillissä Clanricarde Gardensilla pienessä yksiössä. Meitä oli siis viisi naikkosta, välillä jopa kuusi kun Lontoossa asustava ystävämme yöpyi siellä kanssamme. Asunto oli kiva kaikin puolin, ainoastaan nukkumapaikat herättivät suurimmassa osassa seuruettamme hieman epämukavia fiilinkejä. Levitettävät sohvat kun eivät olleet ihan sieltä uusimmasta eikä todellakaan parhaimmasta päästä. Me Iidan kanssa yövyimme parvella jossa oli jousipatja joten meillä asiat oli paremmin kuin hyvin.

Neljä yötä (tai miten sen nyt ottaa kun viimeinen yö oli noin 4 tuntia pitkä) maksoi meille per nuppi noin 25€/yö. Ei niin paha, kun ajattelee että hotelliyöpyminen olisi tullut huomattavasti kalliimaksi. Ainostaat hostelliyö dormissa olisi tullut halvemmaksi, mutta koska tiesimme shoppailevamme suht mittavasti, niin kamojen turvallinen säilyttäminen dormissa olisi koitunut ehkä ongelmalliseksi. Ja näin meillä oli oma rauha myös. Omassa rauhassamme sitten elelimmekin laulaen virsiä (!) ja "puhuen venäjää" sen koomin ajattelematta naapureita. :D

Nähtävyyksien katselu jäi oikeastaan viimeiselle illalle ja silloinkin kävimme van katsomassa iltavalaistun Big Benin ja London Eyen. Niin ja talsittiin me myös Buckinham Palacelle. Kuningatar oli kotona, lippu heilui talon päällä sen merkkinä.

Tässä on muutama random kuva. Tähän aikaan yöstä ei jaksa oikein ajatella.

-Anniina-

Ai niin! Turun lentokenttä on kämäsin mitä olen koskaan nähnyt. Onhan Pirkkalassakin aika pieni ja karmea, mutta tämä Turun betonilato vie kyllä voiton.


 Auringonnousu oli kaunis lennon lähtiessä klo 7.30 Stanstediltä. Lontoo on vienyt sydämeni, varmasti palaan sinne taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti