keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Koh Samet

Näin aluksi pahoiteltakoon, ettei kukaan meistä ole päässyt päivittämään blogia ennen tätä. Aika kuluu täällä hirmu nopeasti ja yhtäkkiä onkin liian myöhäistä lähteä nettiä metsästämään.

Ollaan nyt tällä hetkellä Koh Sametilla, eli n. 8 km pitkällä ja n. 2 km leveällä saarella Pattayan ja Ban Phen alapuolella. Ensimmäinen yö tällä saarella vietettiin ns. turistirysässä White sand resortissa, koska ei vielä tiedetty paremmasta. Päivällä paikka oli hieno: ranta näkyi ovelta ja matkaa sille oli n. 30 metriä. Illalla meno kuitenkin muuttui kaameaksi jumputukseksi ja nukkuminen oli hankalaa vaikka korvatulppia käytinkin.


Joni ja Olli vuokrasivat seuraavana päivänä skootterit ja päristelivät etsimään meille rauhallisempaa paikkaa. Parin tunnin etsinnän jälkeen päädyime aivan upeaan paikkaan nimeltä Tubtim resort. Tämä on paratiisi! Monen monta bungalovia mutta tosi lunki meininki ja yöt saa nukkua rauhassa. Bilerannalta tosin kantautuu jumputus tänne asti muttei kuitenkaan häiritsevästi.

Ile ja Kiira lähtivät tänään pohjoiseen ja me viisi jäätiin tänne. Ajateltiin olla aluksi ainakin perjantaihin asti, katsotaan josko jopa viihdyttäisiin kauemmin. Asutaan kaikki samassa bungalovissa joka on aivan upea. Näköalakin on hieno: vasemmalla näkyy vuori, edessä rinne ja sen päässä meri ja oikealla viidakko.

Täällä tulee pimeää n. klo 18 ja sen jälkeen liikkuminen käy hankalaksi, varsinkin skootterilla. Tiet ovat tällä saarella aivan törkeän huonossa kunnossa, en tiedä voiko niitä edes teiksi sanoa...

Joku meistä saa kertoa enemmän alkupäivistä, niissä oli enemmän ja vähemmän jännitystä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti