lauantai 13. marraskuuta 2010

Paiva 9

Eilen me lohottiin. Luulen, etta saatiin se vaihde paalle kun ei hirveasti huvita teha enaa mitaan. Ja kakat. Tanaan sitten saatiin aikaiseksi senkin edesta.

Aamulla herattiin jo klo 8 ja siivottiin meidan asumus. Kaaos oli aikamoinen ja rinkatkin vain pursusi ylitse. Sitten mentiin aamupalalle ja maksettiin maanantaihin asti bungalowista. Sen jlkeen pojat lahti skootterijelulle saaren paahan (ilman kameraa!!) ja me tytot istuttiin meidan terdella lukemassa Koh Changista. Lahettiin poikien palattua kylalle katsomaan valtavaa Buddha-patsasta ja tavattiin ihana munkki. Olo oli tosi typera kun ei tiennyt mita tehda.




Munkki tyonsi meille kaikille kolme suitsuketta kateen ja kuvasi meidat patsaan edessa. Sitten han johdatti meidat sisalle taloon ja siella sytytettiin kynttilat ja jatettiin palamaan alttarille. Sitten munkki antoi meille kaikille 7 lucky charmia, ”happy everyday”. :) Sitten alkoi rahastus ja me juntit oltiin ihan pihalla. Loppujen lopuksi jotkut meista maksoivat enemman tai vahemman kuin 250 bahtia. Saatiin viela pullo vetta ja hedelmia. Ihana munkki, hymyili paljon. Olisinpa tajunnut ottaa siita kuvan.



Nahtiin myos erilainen tapa hinata kulkuneuvoa.





Kaytiin viela katsomassa paikallista jalkapalloa. Taidettiin olla ensimmaiset turistit siella kun saatiin aika paljon katseita...

Ja talta taalla nayttaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti