keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Tästä se lähtee kuomat!

Tähän alkuun on kerrottava meidän matkamme valtavan hyvistä ennusmerkeistä, joita emme tietenkään mitenkään ole huomioineet.
Tapahtuipa niin, että Thaimaan suunnilla oli muutamia päiviä/viikkoja sitten taifuuni. Sen lisäksi Indonesiassa oli tsunami ja tulivuoren purkaus. Thaimaassa on myös tulvat, en tosin tiedä ovatko jo rauhoittuneet. Siinä oli ne luonnonmullistukset.

Sitten soppaan lisätään viime viikon lentolakko ja maanantai-aamun auton "hajoaminen" (jolla siis piti matkata Tampereelle ja Helsinkiin). Sen lisäksi Elina kertoi että hierojalla ollessaan peili tipahti pöydältä. Elinan äiti otti myös mustan kissan ja saihan Eltsu vain yhden kuukauden reseptin kolmen kuukauden sijaan.

Sitten koitti tiistai. Anniina ja Olli lähtivät Anniinan isän luota ilman avaimia tietenkin ja sitten tajusivat että Elinan ja Jonin lentoliput ja Jonin passi jäi sisälle. Siinä sitten vähän kirottiin ja lähdettiin ajamaan Ylöjärvelle hakemaan avainta.

Ennusmerkit ovat ilmassa, mutta paskaakos niitä! Täältä tullaan Bangkok, huomenna räjähtää! (Poliisille ja kaikenmaailman stalkkaajille tiedoksi, että se oli vain kuvainnollinen ilmaisu. Emme ole terroristeja.)

3 kommenttia:

 1. parempi olla kirjottelematta, ties mitkä ääriryhmät rupeaa lähestymään teitä. ;) ihanaa matkaa! <3

  VastaaPoista
 2. Haha, toivottavasti se vielä iloksi muuttuu tuosta! :D

  VastaaPoista
 3. Heippa

  Pitää kommentoida sen verran, että autossa ei kyllä ollut mitään vikaa oikeesti. Jarrupala-valo sammui heti kun me saimme auton käyttöömme. Meidän VCI (lue:Vici) ei vain halunnut matkustaa niin kauksi kotoa (siis Helsinkiin). Niin sen täytyy olla :)Nautinnollista matkan jatkoa Terv. Jossu ja Timo

  VastaaPoista