keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Pattayalla onpi ollut "tosi" mukavaa. Mina ja Elina sairastuttiin molemmat korvatulehdukseen heti viikon alus, Elina haki antibiootit. Itella tauti ei niin kovaks oo aityny, et antibiootteja tarvisin.

Sairaalassa kaynti olikin sitten erityisen hauska kokemus. Ensin luultiin jo et tultiin johonkin sairaalan vieressa olevaan hotelliin. Vastassa oli heti jakkupukuisia naisia, kyselemassa vointia. Taman jalkeen siirryttiin korvatautien "osastolle" siistiin odotus aulaan, jonka jalkeen laakari tuli nopeasti paikalle ja nopean tutkimisen jalkeen anto reseptit kateen. Kaikin puolin mukava kokemus. Sairaalassa kayntia ei tarvi Thaimaassa pelata, sen verran hyvaa hoitoa saatiin. xD

Muuten en henkilokohtaisesti oo Pattayasta tykanny oikeen yhtaan. Kallis mesta ja muutenkin vaan liian hektinen. Lisaksi selva seksi kaupunki, aivan kuin matkaoppaissa on kerrottu. Ja kaiken lisaks jokapaikassa helevetisti venalaisia, jotka luulee sua venalaiseksi ja yrittaa puhua sulle venajaa. Ja kun sanot etta oot suomesta, etka puhu kielta ni vastaukseks saat tuhahduksia ja vihasia katseita.

Hotelli on kuitenkin ollu kohtalainen ja siella hengattiinkin viikon ekat paivat kattellen leffoja. Hotellissa kuitenkin tehdaan perusremppaa ja harmikseni sain huomata, etta kauan kaipaamani sauna oli epakunnossa.

Tanaan kaytiin Pattayan lahella olevalla Koh Larnin saarella, muuten mukava saari, rannat vaan helevetin paskaset ja saari taynna pirun venalaisia. Niin joo ja olihan siella jopa muutama apinakin, wuppiduu!! xP

Mut viela muutama paiva taalla kaaoksessa ja sitte paastaan LAOSIIN!! Ei malta oottaa, siella paasee taas kunnolla rentoutuun.

Eipa tassa muuta ku et, hajotkaapa te pakkaseen siella koto suomessa! xDD

3 kommenttia:

  1. Ja venalaiset etuili mua jonossa perhana viete, siina olin 15cm paassa ja siihe valiin vaan en kyl tykanny... aaaaarrhh :)

    VastaaPoista
  2. Nii hajotaanki! :D Koittakaa kestää niitä venäläisiä sielä. Kannattaa ehkä harkita, jos sieltä ostais mukaan kakkosvaimon, jonka vois sit laittaa vaikka kokkaamaan ja siivoamaan. Mulle kelpais semmonen vaimo tänne kans! 8)

    VastaaPoista
  3. ja Lauran tuliaiset selviskin juuri... :D

    VastaaPoista