tiistai 12. helmikuuta 2013

Koh Chang taakse jää

Lähtö lähenee. Lähtö Koh Changilta. Oikeastaan meidän piti lähteä jo tänä aamuna mutta vatsatauti yllätti ikävästi. Kaksi minuuttia ennen taxin tuloa juoksin vielä vessaan ja silloin oli vain pakko päättää olla lähtemättä. Huomenna uusi yritys.

Täällä on ollut kivaa. Niin kivaa että ollaan oltu täällä 18 yötä ensi yö mukaanlukien. Näistä tyypeistä, henkilökunnasta ja myista kauemmin täällä olleista on tullut kavereita. On haikeaa lähteä pois. Mutta ei hätää! Päätettiin palata tänne vielä ennen kun lento kotiin lähtee, joten ensi kuussa tavataan vielä. SIITÄ tulee haikeaa kun sitten lähdetään.

Bangkok ja Iida kutsuu. Tahdon nähdä Iidan vielä ennen kuin hän lähtee kotiin. Saatiin täältä Mr. A:lta lista paikoista joissa meidän pitää käydä ennen kuin tullaan tänne takaisin ja näyttää kuvatodisteita. :D

Bagkokin jälkeen mennään varmaan Chiang Maihin. Olen kuullut paikasta pelkkää ylistystä, joten pakko kai sinne on mennä. Tuo ihana minithaikkubrittityttö Swe antoi myös listan paikoista joissa pitää käydä. Chiang Main jälkeen saattaa vuorossa olla Koh Tao ja sitten paluu tänne. Katsotaan! Mikään ei ole suunniteltua eikä pakotettua, siitä pidän. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti