tiistai 5. helmikuuta 2013

Verenimijät ja muut ilkiöt

Meillä on täällä jännä ilmiö menossa. Asutaan siis kaikki kolme samassa huoneessa ja yllättäen meillä on siis sama kylppäri. Kylppärin katon rajassa on ilmanvaihtoaukot joista kömpii sisälle ties millaista ötökkää. MUTTA: ainoa joka nuo ötökät kylppäristämme löytää on minä. Aina. Ihan joka kerta. Eiku ei, Olli taisi hokata sen pienemmän hämiksen. Taitavat nuo tykätä minusta ja paljon ja siksi näyttäytyvät minulle. Kylppäristä on löytynyt tähän mennessä kolme jättitorakkaa, pari pienempää torakkaa, suht iso hämähäkki ja mato.

Tänään sitten kun tultiin Bang baosta (viereiseltä rannalta) ja käveltiin huonettamme kohti niin jaloistani luikerteli käärme. Tällä kertaa Olli oli spottaaja, mutta kenen jaloissa se oli? Käärme luikerteli puskaan ja siitä naapuribungalovin seinää pitkin heidän kylpyhuoneeseen. Kiva. Otettiin oikein videomatskua tapahtuneesta.

Sanovat että olemme onnekkaita jos näemme käärmeen täällä, on kuulemma harvinaista. Silti olemme nyt molemmilla reissuillamme sellaisen nähneet. Tämä ei sentään tainnut olla myrkyllinen.

Kuvamateriaalia noista muista ötököistä ei ole. En pidä niistä enkä siksi halua myöskään ottaa niistä kuvia, mutta jos niitä vielä vastaan tulee niin taidan napata muutaman kuvan todisteeksi.

Yksi minua rakastava eläinlajike on hyttyset. Ja ne saamarin hietakärpäset. Eihän se muuten haittaisi, mutta olen allerginen niitten pistoille. Hyttysenpuremat kutiavat päiviä, vaikka laitankin niihin Tiger balmia. Osaan myös unissani raapia ihoni rikki, ihan siis suikaleita ihosta ja nyt tuo yksi kohta jalassani ei ota parantuakseen. Hietakärpäset on vielä pahempia, sillä ne kutiavat enemmän kuin mikään ikinä ja sitten kipeytyvät niin että jos niitä on jaloissa niin kävely tekee kipeää. Onneksi Ao Nangilla sain antibioottirasvaa ja se on niihin auttanut. Niin ja täällä Changilla ei onneksi niitä ole vielä vastaan tullut ja toivottavasti ei tule enää missään.

Vielä sellainen erityispiirre on mainittava että hyttysten ja hietakärpästen herkkua on olleen jalkani. Hyttyset pitvät myös vasemman käteni kyynärpääalueesta ja hietakärpäset myös naamastani. Onneksi oli sitä antibioottirasvaa jo silloin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti