perjantai 1. helmikuuta 2013

Laiskoja päiviä

Ei olla tehty juuri mitään. Ekat kolme päivää täällä Gu Bayssa meni riippumatossa maaten ja lukien, välillä altaassa pulikoiden ja syöden. Mahtavaa kun mitään ei ole pakko tehdä. Ei ole velvollisuuksia.

Tykkään tästä paikasta. Ainoana miinuksena täytyy mainita jättitorakat, mutta niistäkään emme ole tehneet näköhavaintoja sitten sunnuntain.

Toissapäivänä saatiin kyyti Lonely Beachille tuolta meijän Sunilta. Käytiin ostamassa Ollille arskat ja sandaalit ja syötiin pizzaa. Hengattiin muitten Gu Bayn työntekijöiden kanssa hetki kun he yrittivät värvätä porukkaa eiliselle snorklausreissulle. Saatiin silläkin reissulla kulutettua neljä tuntia. Käsittämätöntä kuinka aika lentää täällä vaikkei tekisikään mitään.

Eilen oltiin sillä paattireissulla jota snorklausreissuksikin kutsutaan. Reissu maksoi 550 bahtia eli noin 13€. Aika suolanen hinta siihen nähden että kaikki värikäs elämä pinnan alla oli kuollutta. Ei elävää korallia, vain tylsän värisiä kaloja. Ja hemmetisti merisiilejä. Siis paaaaljon merisiilejä.

Pysähdyttiin snorklaamaan kahdessa paikassa ja sitten paineltiin pienelle saarelle jolla oli hiekkaranta. Edelliseen kertaan nähden, eli siis reilun parin vuoden taakse, olimme myös varustautuneet muutamalla alkoholijuomalla joista täytyy mainita itsetehty salmari ja sisufisuhässäkkä. Hyviä olivat, hyvä me! :)

Takaisin tullessa näimme ekan kerran ihan oikean auringonlaskun. Ollaanhan me niitä siellä Lantalla kuvattukin, mutta siellä ja yleensäkin aina rannalta katsoessa pilvet peittävät ne viimeiset hetket. Nyt ei ollut pilviä näkyvissä, joten näky oli aika upea. Harmi että tällä puhelimen kameralla siitä ei hyvää kuvaa saanut, uuden kameran kun jouduin jättämään kämpille pelätessäni että sille tuolla reissulla jotain sattuisi. Ai niin! Ostettiin kertakäyttöinen vedenalainen kamera. Ihan lelu, hajosi jo.

Ollaan tavattu upeita tyyppejä täällä. Paljon ruotsalaisia, lähinnä poikia ja yksi tyttö joka on puoliksi britti ja puoliksi thaikku sekä hänen täällä piipahtanut kaveri joka on puoliksi britti ja puoliksi intialainen. Tai ehkä kokonaan intialainen, asunut kai koko elämänsä englannissa. Olli kehitti hänen kanssaan bromancen, siitä kuvatodiste alla. Niin ja yksi suomalainen tyttö budjaa tuossa melkeen meijän seinän takana ja oli mukana paattireissulla.

2 kommenttia:

  1. Anteeksi, mikä on bromance?

    T. Tyhymä
    (Kirppu)

    VastaaPoista
  2. Bromance="brothers" having a romance. :D yleensä se ilmenee painina ja sellaisena, tää ei tainnu olla ihan sillä tasolla kuitenkaan. :D

    VastaaPoista