sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kolmesta tuli kaksi ja he lähtivät Chiang Maihin

Iida lähti torstaina. On ollut ihan outoa ilman sitä naurua ja meijän venäläisaksenttia. Naurettiin välillä ihan kippurassa omille jutuillemme, mutta oma huumori on tietysti se paras huumori.

Päästiin Chian Maihin viimein. Olli keksi sairastaa heti toisen vatsataudin edellisen perään ja vietettiinkin siis koko perjantai neljän seinän sisällä. Tai no minä poistuin kyllä hakemaan vettä ja elektrolyyttejä hänelle. Niin ja kävin kyselemässä jo lähimmän lääkärin peräänkin, mutta onneksi ei tärvinut sitten lähteä kuitenkaan. Nyt minua meinaa vähän heikottaa, mutta saattaneehan tuo johtua nälästäkin.

Kello on 7.24. Saavuttiin Chiang Maihin vähän ennen klo 6 aamulla. Bussi dumppasi meidät Esson taakse ja vähän meinasi Kokkolan tyttöä hirvittää kun ei kellään ollut hajua missä ollaan. Onneksi paikalla oli myös ihana ja symppis täti joka kutsui meidät guest houseensa asumaan. Saas nähä millanen paikka on, ollaan nimittäin venattu puolitoista tuntia että saadaan huone. Ja kasilta tuon pitäs tapahtua. Kuvassa huone näytti oikeen hyvältä, mutta yleensähän kuva on vain puoli totuutta, jos sitäkään. No, jos saisi edes ötökättömän huoneen! :) ei pitäisi maksaa kuin 200 bahtia/yö elikkäs noin 5€. Eli 2,5€ per lärvi.

Tänään on Sunday Market. Haluan sinne ihan tosi kovasti, mutta vaikeuksia tuottaa se että ollaan jossain tontun persiissä kolmen kujan päässä kadusta eikä mulla oo hajuakaan mihin tästä pitää lähteä. :D ehkä nämä täällä osaavat auttaa.
Siellä "torilla" pitäisi olla kaikkea käsintehtyä pikkukamaa ja kuulemma ihania nahkajuttuja 10 bahtista ylöspäin. Can't wait! Ensin kuitenkin murua rinnan alle ja pää tyynyyn.

Lisää kuulumisia ja Chiang Main ihastelia tuonnempana! Tässä muutama kuva jostain aivan muualta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti