lauantai 1. tammikuuta 2011

APUA, vihaan hitaita nettiyhteyksia!

Teknisten ongelmien takia kuvia ei paase laittamaan nettiin joten kunnon paivitys tulee vasta Bangkokista.

Ollaan nyt Koh Samuilla, tultiin tanne keskiviikkona. Mielettoman nattia taalla on ,mutta harmittaa kun saari on niin iso ettei kereta sita kiertaa tassa ajassa. Eilen vuokrattiin tandem- ja trindempyorat (kylla, kolmisin ajettava, joten Iida sulle ois ollu taas paikka tarjolla, niin kuin Taollakin Mr. Jlla kun siella oli iso ja pieni sanky huoneessa.)
Huomenna vesiputouksille!

Maha on taas toiminnassa normaalisti kun sain antibiootit siihen ihanaan ripulointiin ja kuumeeseen. Pelattiin malariaa, mutta onneksi ei ollut. :)

Enaa 12 paivaa jaljella. :( Asutaan Ollin kanssa noin 8 metrin paasta rannasta, aallot vain on kovin isoja ja ne pauhaa niin isosti ettei meinaa saada nukutuksi.

Uusi vuosi meni siina rannalla istuen ja pari rakettia ampuen. Pojat innostuivat niista ehka hieman enemman kuin me Elinan kanssa. Satoi vahan vetta valilla, mutta ei haitnnut kun muuten olisi ollut turhankin lammin.

Kuvia siis tulee ensi viikolla. Iloista uutta vuotta kaikille!!!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa sinänsä tuo skandien puuttuminen. Piti pari kertaa lukea tuo kohta "Pelattiin malariaa" ennen kuin tajusin! :D Mutta hyvä että oot kunnossa! Nauttikaa viimeisistä päivistä siellä :>.

    VastaaPoista
  2. :D huomasin saman ite ku kirjotin sen, mutta aattelin etta eikohan se jossain vaiheessa sytyta.
    viikon paasta kotiin... iiik.

    VastaaPoista