sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Paikkana Bangkok ja pian KOTIIIN!!!

Moi!

Tasta se lahtee, viimeiset paivat edessa ja lahetaan koti suomeen!
Taytyy sanoa etta vahan jo ikava, vaikka ollaan koettu kaikkea mahtavaa ja uitu upeilla uimarannoilla, mutta kylla se kotimaa vaan vetaa puoleensa! Kolme kuukautta meni niin akkia!!

Ollaan osteltu Jonin kans lampimia vaatteita etta tarettais sitte kotia asti, viela pipo pitas loytaa!!
En saa noita kuvia laitetta tanne kun toi uus kamera laittaa ne kuvat jollekin eri asetukselle kauheen vaikea selittaa, kun pitas olla se jpeg vai miten se nyt oli ja huomattiin se vasta krabilla ja nyt ei hirveesti olla otettu kuvia ku saatiin se oikealle asetukselle, nojoo olipa hankalaa... joka tapauksessa kone ei hyvaksy niita ja ne pitaa muuttaa omalla koneella, laitetaa vahan perasta pian sitte:)

Ooooooon kurkkuani myoten taynna nuudelia riisia makarooonia ei pysty enaa.. hedelmien syomista on jatkannu ja jugurtin mut paikallisia murkinoita en kykene enaa pistaa suuhuni, ei saa valittaa mut kylla kunnon lihapullat ja muusi ois poikaa:)

Nyt muakin on purassu jokin arhakka otokka. Jalassa kaksi kamalan isoa kraateria ja vahan lampoakin oli, ne pursuaa mataa ja iho on tosi herkka. Kylla ne suomi hyttyset onkin mukavia ikavoin suomessa myos hyttysia, vaikkei siella nyt niita ole mut silti, ja ne puras mua meian My House Guest Housessa tai jotain sinne pain!! Mika lie purassu, viimeset koettelemukset ennen paluumatkaa!!

Ainiin ja viela piti sanoo mun HIUKSET on vahan pilalla,
Kavelin innostuneena eraaseen kampoomoon hienon uuden tukkavarin toivossa,
toi naytille monenlaisia tupsuja ja valitsit varin ja tyo aloitettiin!

-saako leikata:((kysyttiin)) n.1-2cm ei enenpaa!!! sanoin, HIUKSIA LAHTI 5CM PRKL

Mun hiukset pestiin ja leikattiin ensin vaika se tehdaan yleensa lopuvaiheessa!!
sitte se foonatiin ja laitettiin VARI se ihana VARI perhana, hiustupsu jota osoitin oli ruskeahko ja pieni taitto kupariin ei ollu kovin tumma, lopputulos KULAHTANEEN KIRKKAANPUNAINEN jossa vari ei edes ollu tasaisesti,
tassa kohtaa pakko ilmottaa et kampaaja oli ladyboy, vaikei siina ole mitaa paha ja aattelinki et homo-ihmisilla on hyva maku hiusten suhteen muttei !\!!! siin se pyoritteli sen pitkia kutreja ja katto et mite nain kavi, ja ei muutaku uus vari paahan joka oli PUNAJUURI!!! tas valissa nieleskelin kyyneleita ja mietin mun pitkia vaaleita hiuksia...
sit se foonas sen ja sit ruvettioi laittaa raitoja tukka oli kuiva ja mietin etta onko taysin pilalla...
siis kolme nelja shamppoo pesua ja joka kerta hiusten kuivaus rutikuivaks foonilla...plus kaiki varit ja muut... maksoin 3000 bhatia vahan hammasta purren ja lahin kurjana pois, ja tuttuun suomalaiseen tapaan en tietenkaan voinu sanoo etta en pida lopputuloksesta,
mut toisaalta en ois halunnu et ne ois koskenu enaa sormenpaallakaan mun hius-suortuviin!!!!
maksoin ja lahdin!!((tassa ostaris puhuttiin tosi huonosti englantia ja oli vahan syrjkaisemmassa)):):):):) :(:(:(:(
Mut se ei viela riittany koska oonb haaveillu pitkasta palmikosta niin eilen ollessani mbk:ssa loyty hyva pidennys tarjous, niin elina otti pidennykset!! Vari melkeen sama mut tummempi, unelmana olis et suomessa koitan ITE varjata oman tukkani:):):)
Siella oleva kampaaja katto kummeksuen hius-suortuviani ylospain ja ilme kerto kaiken MITA KETTUA SUN TUKALLE ON TEHTY!!!!!! Ois pitany alussa menna tohon paikkaan!!!:)
Sori taa paasaaminen mut saanpas purkaa mieltani... jep:) Tanan kyllastin sen hyoitoaineella ja osa varista lahti pois, vari ei paras mut ma koitan tottua siihen kunnes ITE varjaan sen :):)

Jos joku kaveri haluu auttaa ni ihan kiva olis tai jos uskaltaa:):):)

Mutta se siita paasaamisesta, pian tullaan suomeen jeeeee!!! ikava kaikkea!!!!

Pian nahdaan!!!:):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti