keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Malesia taalta tullaan:)

Heipsis!

Nyt ollaan sitten Jonin kanssa kahden :)
Hei hei Olliinat, pitakaa huolta toisistanne! Tuntuu kyl oudolta kun ette oo matkassa enaa mukana.. tapaamme suomessa! Toivottavasti loppumatka meni hyvin!!
Bussimatkatkin tanne Koh Samuilta meni suht kivuttomasti, matkalla vaihettiin varmaa 6kpl eri mini busseja 2 isoa bussiakin mahtui joukoon. Yksi patka meni jonku enon mersulla????? siis mita ??? Kaikki muut matkailijat lahti bussiin ja meille huudettiin etta te kaksi tulkaa tanne ja mentii jonku vanhemman mieshenkilon vanhaan mersuun, ei kai siin muu sitte auttanu, pieni ajatus kavi mielessa etta vie meidat jonekin syrjaseudule ja ryostaa meidat, onneksi niin ei kaynyt. Ollaan oltu myos lava-auton lavaosassa.. ja se yks naikkonen pimitti meilta 80euroa, ku rupers hopottaan jotain rajamaksuista, (siis ei oltu lahellakaan rajaa viela) ja et se pitaa maksaa ja soitti rajalle muka ettei meilta tartte sit ottaa maksua. Epailyt heras kyl heti muttei osannu oikee toimia ku antaa rahaa kysymysmerkki ottalla. Kun rajalle sit paastiin ei kenenkaan matkalaisista tarttenu maksaa mitaa eika kysel;ty mitaa, vahanko potutti!!!
Aamu viidelta loysimme lopulta itsemme Kuola Lumburia. Piti loytaa hotelli?motelli joku paikka mista selvita melkee 24h kestavasta matkastamme.. Loysimme sitte taman jos parhaillaan kirjottelen, ei tod paras paikka!! ei oo omia vessoja ja huone on nelja seinaa kaksi sankya ja tuuletin, ei siina mitaa mutku jonille iski paskatauti, kiva juosta 5min valein 20metrii toiseen suuntaan yhteis vessaan johon joutuu ehja oottaa vuoroo, voi raukkaa.. possu makaa sikio asennossa. ei paha hinta kyla 3.5e yo per naama.. pakko menna ku tahan oottaa porukaa koneelle.. sori kirjootus virheet ku on hankalat nappaimet ja vahan kiire ja silmapareja selan takana!!
Ciao
Mulle kerrottiin et mika hei ja kiitos oli malesiaksi mutten enaa muista!!

1 kommentti:

  1. Pitakaa hauskaa! Kuulin, etta loysitte sen ostoskeskuksen joka on valtava. Jonilta tuli Ollille hieman epatoivonen viesti. :D

    Hei hei ja nahaan Suomessa! Kertokaa sit kaikki teijan reissusta!

    VastaaPoista