tiistai 18. tammikuuta 2011

Indonesia,Bali--Thaimaa,Krabi

Heipparallaa!

Eilen kirjotin aika tosipitkan tekstin ja painaessa enterii niin havis, ja sivu jotenki meni erroriin:( Kurjaa!
Joten tanaa uusi paiva ja uudet nettiajat:) Balilla ei oikeen paasty nettiin kun tuntu etta nettipaikat oli aika taynna ja harvakseltaan, joten aika meni rannalla makoillen ja surffatessa:)
Parasta oli kun odotettiin lentokonetrta joka veisi meidat Baltsulle, Joni yllatti minut taydellisesti!!!
Pitaa tottavie sanoa etta positiivisesti! Oli jostain loytanyt kasiinsa ihan oikeata FAZERIN SINISTA SUKLAATA jota niuiiiiiiiiiiin kauan olen haaveillut, melkeen pisara putosi poskelle sita mussuteltaessani, se oli niin hyvaa:) joten reissu balille alkoi ihan mukavasti:)
Hotellikin loytyi suht kivuttomasti, hintakaan ei ollu paha n 4euroo per larsvi, paikka oli taynna ruottalaisii, yllatys yllatys!
Joni opetteli surffaamaan ja onnistukin ihan hyvin ensialkajaks, ite kokeilin sellasta pienenpaa lautaa boogie boardia ja liuin valilla todella pitkalle hiekkaan, siis aallothan oli todella todella isoja, melkeen en aluks meinannu tohtia menna uimaan, ja aallot veti merelle ja viistosti sivuun joten virtaus oli voimakas! Aallot tuli pitkalle rantaan asti valilla meri pakeni ainaki 5metria!! isoja oli jep jep:) Siella se aika menikin mukavasti, niin ja apinapuistossa kaytiin myos. Sellasessa raunioituneessa temppeliviidakossa oli aika magee paikka!! ((pakko sanoo taha valiin et hyttyset syo mut elavalta talla hetkella joten kirjottamine hankaloitu tuskaaaaaaaaaaa)) hehe.

Balilla oli niiiiiiiiin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuuma ei voi kuvitella, aurinko paisto kohtisuoraan paanylapuolelta eika varjoja tahtonu loytaa mistaan, tanne Thaikkuihin palatessa ilma tuntui niin sopivan lampimalta, sellaselta ei liian kuumalta:):) Eli voi meiuta parkoja kun suomeen pitas palata kylmaan kun thaikussakaan ei kunnolla enaa hiki tuu ottalle :):) heh

Ihana olla taas Thaimaassa aivan kun olis tullu johonkin niin kotoisaan paikkaan taalla saa suht tuttua ruokaa. Tanaan kavi hauska juttu kun oltiin jonin kans syomassa ja tarjoilija kysyi ,et ollaanko ruotsista, tottakai sanoin etta suomesta ollaan ja sano et sitten kiitamme varmaan tack sanalla, ja oli tosi mukava korjata tama tieto kun ymparillamme ei ollut kuin ruotsi-ihmisia niin etta, eikun ruotsalaiset sanovat tack ja suomalaiset kiitos:) tilanne kuulosti niin tilanne komiikalta kun nousimme ja huusimme viela kiitos lahtiessamme:) Ollaan ainoat suomalaiset taalla ruottalaisten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti