perjantai 21. tammikuuta 2011

Terveiset Balilta seka Krabilta!!

Moikkelis moi!

Hyva idea Anniinalta etta pidamme taman blogin myohempia reissuja varten, nii saa kaya kattoo mita ne kaverit on puuhaillu jossai, esim tallinnan risteilylla:) haha

Joo ja heti alkuun pitaa sanoa etta kirjoitan tata tekstia jo kolmatta kertaa kun koneet takunnu ja jarki lahtee eli viela kerran.....

Bali: Lentoa odottaessamme indonesiaan Balille Joni yllatti mut todenteolla, hyvalla tavalla:)
Oli jostain putiikista hommannut aitoa alkuperaista FAZERIN SINISTA SUKLAATA !!! Se maistui niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvalta ettei osaa sanoin kuvata, siina se loppuaika menikin koneessa mukavasti suklaata mussutellen:)
Balille paastessamme aurinko paahtoi kuumempaakin kuumemmin, suoraan paan ylapuolelta, jo Kuala Lumburissa oli todella kuuma mutta viela kuumempi Balilla varjoja tuskin loytyi. Thaimaan kuumuus ei ole mitaa verrattuna tohon!!

Paikka oli todella kaunis, ehka vahan turhan turisti valtainen, mutten kylla ihmettele miks kaikki halus sinne, oli nimittain todella isoja surffiaaltoja!! Meri pakeni rannasta lahes 5metria ennen ku aalto lopulta syoksyi rantaan. Jonikim piti tietty paasta kokeileen, ja aika hyvin onnistu ensialkajaks, koitan saaja hetken paasta kuvia tanne ihasteltavaksi.. heh joo..:)
Ite kokeilin sellasta Boogie Boardia, pienenpaa lautaa jolla mennaan mahallaan aallon mukana, kyl siin monta kupperkeikkaa tuli tehtya, ja voin sanoa etta hiekkaa joka oli nokista raskasta hmm sellasta vulkaanista hiekkaa joka paikasssa, hiuksissa, bikinit ihan taynna...(( hiekka oli siksi ((nokista)) koska oli niita tulivuoria niin lahella, harmikseni en paassyt kattoon vuoria, mutta ehka tas joskus viela kerkee:)
Se lauta vei mut todella kauas hiekalle asti ja tunsin olevani kala kuivalla maalla kun ensin liidettiin pitka matka lauran selassa:):) Piti kyl ensin kerata rohkeutta menna koko aaltoihin kun olivat sellasii vaahtopaita ja virtaus veti kokoajan vasemmalle, eli ((ranta-aalloissa oli mahdotonta seisoa ilman kaatumatta)):):)
Loydettiin aika vaivatta hotelli motelli, mika lie Mahabrata tai jotai sinnepain, n4e naama eli ei paha:)
Kaytiin myos sellasessa raunioituneessa apinoiden temppelialueella, ja ne apinat soi banaaneja ihmisten kasista, siis oli oikea viidakko todella hieno paikka, apinat naytti ihan papoilta valkoisine viiksineen ja partoineen:)
Naytan kuvia myoh, tai jos saan tanne kuvia laitettua:) Katotaa onnistuuko:):)

Thaimaa Krabi Railay: IHANAA OLLA TAAS THAIMAASSA Tanne oli jo niin ikava!!!
Ruokia Kopun Kha:ta ja sun muuta:) Eika taalla ole laisinkaan niin kuma!!!
Suosittelen Krabia todella paljon, paikka henkeasalpaavan kaunis!! Taalla on luolia kalkkikivi kallioita ihania hiekkarantoja vuoria, haluun tanne uudestaan!! Kaytiin kanotoimassa noilla pikku saarilla ja harmittaa vietavasti kun ei ole enaa sita veden kestavaa kameraa!!
Nahtiin taalla myos pinkki meduusa ja jokin alkuelain, meduusa nayti kuolleelta aivomossolta, lillu kivien valissa((luultavasti kuollut))!!!
Jep jep, tuli vahan maratooni teksti, ja musta tuntuu etta kirjotin vahan tok toksahtelevasti, mut jos sais paivitettyy jokin paiva tas vahan lisaa viel , hei ja tavattii sellane tosi mukava ruottalainen jaba, oli huippu ku Joni katteli ja kysy nimea ni oli Jon, :) Eli oon hengannu taalla Jonin ja Jon kanssa :):) heheh, aitinsa on kuulemma Shamaani???? :) Mielenkiintoisia keskusteluja kayty :) Viela loppuun etta ollaan totuttu lampoon todella hyvin!! Vahan liiankin ja ahistaaaa todella se Suomen kylmyys n10pv paasta!!
Pian nahdaan!!! Mutta viela hetki aurinkoa!!!
T Loma-Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti