tiistai 4. tammikuuta 2011

Nyt se tapahtui...

Jolina lahti aamulla puoli 7 aikaan puuduttamaan takamustaan 24 tunnin matkalle Malesiaan. Me jaatiin Ollin kanssa viela muutamaksi tunniksi, jonkun pitaisi meidat hakea tasta toimistosta puolen tunnin paasta.
Ei ole enaa viisikkoa joka ratkoo pulmia, saati sitten nelikkoa joka ankee itsensa aina joillekin ihme metsareiteille. On vain kaksi kaksikkoa joiden tiet erosivat aamun sarastaessa.

Hyvaa matkaa Elina ja Joni!!!! Pitakaa huolta toisistanne ja itsestanne ja tulkaa ehjina takaisin! Nahdaan kuukauden paasta ja sitten pietaan PILEET!

Me lahetaan ollin kans shoppailemaan, himmeesti rahaa tuhlaamaan. Lautta Suratthaniin ja sielta 15 tunnin bussimatkalle Bangkokiin. Bangkok tuntuu jo lahes kodilta kun tuntee jo paikkoja, siella kun ollaan vietetty jo yhteensa lahes kaksi viikkoa.

3 kommenttia:

  1. Hui kuin äkkiä menny aika kun jo kohta palaattekin tänne kaikki! o_O Tuntuu hassulta kun tuota reissua suunnittelittekin niin kauan ja tuntu et se reissu oli jotain joka oli koko ajan vaan edessäpäin ja sitten nyt onkin jo tämmönen vaihe tossa projektissa, apua! Mutta mahtavaa että olette elossa pysyneet tähän saakka (ja toivottavasti loppuajankin), oon vähän salaa tätä tein reissublogia lueskellu kun en oo tullu viel kommentoineeksikaan. Ois ollu niin kiva lennähtää messiin, on tuntunu niin parhaalta toi homma jos miinustetaan (pakolliset?) sairastelut.. Oon niin messissä seuraavalla reissulla! :D

    ps. Kiitos kortista! Ilahdutti suuresti! :)

    VastaaPoista
  2. Shoppailkaa mulle gossip girlin 3. kausi jos se mahtuu johonki taskuun! Sitä ei ilm. saa vielä Suomesta tai ainakaan Kokkolasta D:

    Mulla on ollu aina vaihtelevin väliajoin ihan kauhee kaipuu ja hinku takaisin thaikkuihin. Netistä kun oon joitain matkajuttuja lueskellut ja kuvia kattellut, Bangkokistakin mm. Khao san ja MBK (:D) tuntuu ihan semmoselta perus kotoisilta hengausmestoilta. YHYY! plus oon nähnyt unta fanta greenin mausta. öhöm, mikä lisäainejunkie..?

    Mut hei PILEET kun tuutte takasin ja PILEET kun Jolinakin palaa! JA PILEET kun Paleface on westissä 18.2!

    ps. joko Ansku vihaat mun rinkkaa?

    VastaaPoista
  3. Henna: Oi hienoa kun oot lueskellu, en oikeen oo selvilla etta onko kaikki halukkaat loytany tanne. :) Ja kortin lahetimme totta kai, tosin asiaahan siina ei juuri ollut...
    Ens viikolla kotiin, tuntuu jannalta ajatukselta.

    Iida: Voi perse ko nyt vasta luin sun kommentin ko ollaan jo tehty noi ostoskeskusshoppailut. Mut jos viela jossain kayaan niin koitan bongata! En ihan viela vihaa sun rinkkaa, paitsi etta nyt tuntuu etta se on liian pieni... :D Kuinka niin ollaan shoppailtu?
    Ja PILEEEEET todellakin noina kertoina, tosin vasta sitten seuraavana viikonloppuna kun aiti sano etten saa lahtea mihinkaan nyt kun tuun kotiin kun silla on vapaa viikonloppu. :)

    VastaaPoista