keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ao Nang

Lähdettiin Tonsailta aamulla long tail boatilla ja varttia myöhemmin pällisteltiin Ao Nangilla. Hiffattiin kiva kahvila jossa oli ilmainen Wi-Fi ja kas, tunti vierähti! Lassi ja Mari lähtivät bussilla kohti Bangkokia, ovat menossa Chiang Raihin työkaveriaan moikkaamaan ja me jäätiin tänne. Siinä kahvilassa hyvästit heitettyämme mekin sitten jatkoimme matkaa. Ostettiin Tonsailta Lonely Planet (raamattu, ainakin Jonin edellisen reissun raamattu :D) ja siitä opiskeltiin halvat majapaikat. Niitä lähdettiin metsästämään vaan ei löydetty. Sen sijaan löydettiin apteekki. Kirjaimellisesti. Siitä kuva alla.

Löydettiin me majapaikkakin, niin hyvä että ollaan oltu täältä varmaan semmoinen vajaa kolme tuntia poissa sen jälkeen kun tänne saavuimme. Ihana hotellikuolema. Sen aiheuttaja on myös tuo kaiken luovuuden tappaja: internet. Miten paljon iloa voikaan olla ilmaisesta Wi-Fistä?

Käytiin tuossa rantabulevardilla (kyllä, täällä on sellainen) kävelemässä ja pois tullessamme löysimme sen hostellin johon meidän piti alunperin mennä. Sehän on tuossa lähes vastapäätä, mutta kun kylttejä on miljoona niin eihän sitä ihmisen silmä löydä. Ainakaan ajoissa.

Tonsaihan oli ihana reppureissaajien ja kiipeilijöiden paratiisi. Suht alkeellinen ja rento, hiljainenkin. Viidakkoa ja ranta. Tämä taas on jotain aivan muuta. On autoja. On teitä! Uskomatonta että pieni kallionjärkäle voi erottaa kaksi ihan täysin erilaista maailmaa toisistaan.

Ollaan täällä varmaan pari yötä. Sitten poksutellaan paatilla taas jonnekin, ehkä Phi Phille. Kattellaan taas. :)

Lopuksi taas kuvia. Niin ja tämä on kirjoitettu ihan päivänä jolloin on julkaistukin. Jaa eipäs olekaan, ei sitten koskaan mennyt läpi. Uusi yritys 16.1.1 kommentti: