tiistai 15. tammikuuta 2013

Apinoista ja sairastelusta

Koettiin apinoiden hyökkäys. Ei sinänsä että olisivat päälle käyneet, mutta uhkaavia elkeitä kyllä oli. Oltiin aamupalalla tässä majapaikkamme lähellä, kun yllättäen sellainen pieni apina päätti kiivetä meidän yläpuolella olevaa narua pitkin keittiön tiskille ryöväämään banaanin. No, siitäkös viisi muutakin innostui ja piirittivät meidät, olihan meillä ihan herkulliset aamiaiset naamamme edessä. Olli koitti hätistää yhtä kauemmas ja se perskules näytti nättejä hampaitaan. Onneksi tarjoilija näki ahdinkomme ja tuli luudan kanssa hätiin. Apinat juoksivat tien toiselle puolelle metsään, mutta kas vain, ovelina otuksina hiipailivat takaisin.

Tarjoilija heitti kiviä metsän suuntaan, ei siis apinoita, ja niin nuo katosivat taas hetkeksi.
Joku älypääpariskunta näki tilanteen ja mulkaisi rumasti. Nainen lähti ostamaan kaupasta banaaneja ja alkoivat sitte syöttää noita otuksia. Tyhymät! Osaa ne itsekin ruokaa hankkia, tuostahan ne vain oppivat että kyllä ihmisiltä saa ja voi ottaa. Kyllä otti päähän.

Sitten siitä sairastelusta: maataan tässä sängyllä Ollin kanssa. Vatsatauti tai joku semmoinen on vähän hellittämässä. Puhun nyt vain omasta kokemuksestani, Iida ja Olli saavat kertoa omat tarinansa jos haluavat.

Heräsin aamulla ennen seiskaa vatsanväänteisiin. Olli olikin sopivasti vessassa, joten painelin sinne hänen jälkeensä. Tässä 12 tuntia myöhemmin olen oksentanut yhteensä vain neljä kertaa, samoin ripuloinut. Ollilla kävi paskempi säkä (kirjaimellisesti). :D

Mietin tuossa että mistä tämä meille tuli. Ollaan molemmat syöty eilen aamulla koviksi keitettyjä kananmunia (kun apinat päättivät ottaa osansa) ja sitten ollaan juotu isosta tonkasta vettä. Veikkaan sitä vettä, vaikka onkin ihan kaupasta ostettua. Se haisee kummalta ja on seisonut kyllä huoneessamme pari päivää, mutta korkki on visusti kiinni. Mene ja tiedä.

Sen tiedän että kun lämpötila ulkona (ja sisällä) on reilut 30 astetta tämän kosteusprosentin kera, niin tämä reilun 38 asteen kuume ei ole sitä parasta herkkua. Onneksi suihkusta tulee vain kylmää vettä, se vilvoittaa kivasti.

Nyt on hiki!

Sitten vielä pari kuvaa loppuun, puhelimella kun päivittää niin niitä ei tuonne väliin saa. :/ Lopussa on kuva sairastelunaamasta.
Tämä on kirjoitettu eilen 14.1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti