lauantai 19. tammikuuta 2013

Koh Lanta, Thaimaa

Yksi yö takana ja toinen edessä Lantalla. Saari näyttää erilaiselta kuin kuvittelin. Odotin hohdokkaampaa, kuten esim. Koh Samui, mutta olen positiivisesti yllättynyt. Punamultamaaperä värjää jalat heti kun astuu tienreunaan ja matkaajia toki näkee paljon, mutta nuo kaikki taitavat olla reppureissaajia. Ei siis venäläisiä pakettimatkaajia. Sen sijaan saksalaisia ja nimenomaan tyttöjä täällä tuntuu olevan joka neljäs.

Meno on ollut tähän asti rauhallista, saa nähä kuinka tänä iltana sitten käy, onhan perjantai. Makaan ravintolan auringonlasku-katselupaikalla ja siemailen Breezeria. Iida ja Olli hengaavat tuossa ihan lähellä. Nyt on hyvä olla.

Majapaikassamme Ma-Massa ei tule päivisin vettä, joten suihkuttelu on paras jättää aamuin tai iltaan. Vessa onneksi on meillä kuitenkin toiminut koko ajan, naapurin pojilla kävi huonompi tuuri. Maksetaan yhdestä yöstä 350 bahtia per naama, Iida 50 bahtia enemmän kun asustaa "yksiössä". Nuo bambumajat ovat mukavia, sili iltaisin vähän pelkään ötököitä. Tai sitä että ne tulee sisälle.

Eilen kädelläni oli Mc Koppakuoriainen ja olin saada slaagin, en kuitenkaan kiljunut. Ollaan tehty humaani ötököitten poistoväline tyhjästä juomapullosta ja kartasta. Ketään ei tapeta. Ainakaan tähän mennessä ja toivottavasti niin saa jatkua.

En muista kerroinko jo, mutta Tonsailla meillä oli jättisammakko Ollin rinkan alla. Huomattiin se vasta kun oltiin lähdössä. Jatketaan siis tällä samalla sammakkolinjalla kuin tehtiin viime kerrallakin. Silloin Don Detillä meillä oli minisammakko kylppärissä. :) se oli söpö.

Okei, toinenkin yö on nyt takana. Korvatulppien ansiosta nukuin ihan hyvin. Naapurin saksalaiset tytöt vähän meuhkasivat mutta mitäpä tuosta.

Tykkään siitä, että unirytmimme täällä on ihan terveellinen. Jo ennen kymmentä illalla nukuttaa vietävästi ja yleensä olenkin sängyssä viimeistään silloin. Eilen meni myöhään, yhteentoista! Väkisin koitettiin venyttää nukkumaanmenoa ja onnistuihan se. :) Täällä tulee myös herättyä suhteellisen aikasin. Tonsailla heräsin jo seitsemän aikaan, täällä kahdeksan-yhdeksän välillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti